Bredeweg 11

Verrassend ruim, verrassend diep en heel veel mogelijkheden. 

Dit huis gemist?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor een overzicht van ons aanbod.

De nieuwsbriefDe woning

Met een achtertuin van bijna 80 meter diepte is Bredeweg 11 echt verrassend ruim. Bij MKLRS. zijn we dan ook gelijk aan het denken wat je allemaal met zo'n tuin kan. Een zwembad, een moestuin, kleinvee, een speeltuin...het is allemaal mogelijk. Of misschien bouw je wel een atelier, een klusruimte of een grote tuinberging met overdekt terras. 

Ook in huis is de ruimte echt verrassend te noemen. Omdat er achter het bestaande woonhuis een ruime leefkeuken is gerealiseerd. Hierdoor heb je een ruime woon-/tv-kamer (26m2) aan de voorkant van het huis en een leefkeuken (34m2) met veel tuincontact aan de achterkant van het huis. Door de lichtkoepels en de twee grote raampartijen is de leefkeuken ook heerlijk licht. 


Kerngegevens

Aantal slaapkamers
Perceeloppervlakte
564 m2 
Woonoppervlakte
129 m2 
Overige ruimte
15 m2 
Inhoud
504 m3 
Ligging tuin
Oosten 
Buitenruimte
Circa 450m2 achtertuin (circa 80 meter diepte) 
Bouwjaar
1935 

De indeling en afwerking

Bredeweg 11 is gebouwd in 1935 en op de eerste verdieping is dit nog goed te zien. Hier zijn nog de originele paneeldeuren en het deurbeslag nog in gebruik. Het huis is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en er zijn deels rolluiken aanwezig. Het platte dak van de achterbouw is in 2020 gerenoveerd. 

De huidige bewoners betalen momenteel € 200,- per maand aan voorschotbijdragen voor het verbruik van gas, water en elektra. We denken bij MKLRS. dat je deze kosten nog kunt verlagen door bijvoorbeeld zonnepanelen op het platte dak te plaatsen.

BEGANE GROND
Voor het huis ligt een bestrate parkeerplaats zodat je hier jouw auto kunt parkeren. Er zijn voldoende openbare parkeerplekken aan het ventweggetje, maar het is ook altijd handig als je direct aan huis jouw auto kunt parkeren. Zeker als je een elektrische auto hebt en deze wilt opladen. 

Entree / hal (11m2)
De entree van het huis is ruim met een praktische bergkast en de toiletruimte. 

Woonkamer (26m2)
De huidige woonkamer was vroeger de woon- en de eetkamer. Maar door de realisatie van de grote achterbouw heb je hier nu een woonkamer van ruim 7 meter diepte. Je kunt dus alle kanten op met die grote hoekbank, de televisie en jouw stoelen. De woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer en staat in een open verbinding met de leefkeuken. 

Leefkeuken (34m2) 
De mooiste ruimte in huis vinden we bij MKLRS. de leefkeuken. De twee grote peilkozijnen (ramen tot aan de grond) zorgen hier voor een bak licht én continue blik op de tuin. Maar het zijn niet alleen het licht en uitkijk die zorgen dat dit zo'n heerlijke ruimte is. Het zijn ook de afmetingen, de mogelijkheid voor een kachel of open haard én de indelingsmogelijkheden die er voor zorgen dat deze ruimte het kloppend hart van het huis kunnen worden. Want er is plaats genoeg voor een keuken met kookeiland en een grote eettafel om met al jouw vrienden aan te borrelen en te eten. 

De eetkamer is afgewerkt met een laminaatvloer en de keuken met eetbar is onder meer voorzien van een kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Vanuit de keuken kom je ook in de kelder. 

Tuin (circa 450m2)
We schreven het al: een achtertuin van bijna 80 meter diepte. Dit zorgt ervoor dat je hier heel veel dingen kunt. Maar je moet wel groene vingers hebben. Anders zou je wellicht ook niet getriggered zijn door zo'n grote tuin, toch? Door de diepte van de tuin is er veel mogelijk. Je kunt altijd in de zon zitten als je wilt: de ochtendzon staat op de achtergevel, de avondzon op de voorgevel. Dit betekent dat je 's avonds de diepte van de tuin kunt opzoeken om in de zon te zitten. En dat gaat met zo'n diepte altijd wel lukken. 

Omdat de tuin zo diep is, is het ook goed mogelijk om het huis op de begane grond nog verder uit te breiden. Je houdt dan nog tuin genoeg over. We laten je ter plaatse graag zien hoe je nu of in de toekomst zou kunnen uitbreiden zonder dat dit ten koste gaat van die heerlijke lichtinval in huis. 

EERSTE VERDIEPING
Bovenhal (3m2)
Het rijtje oude paneeldeuren valt direct op als je op de eerste verdieping in de hal staat. Twee komen direct uit in de slaapkamers, achter 1 deur zit de vaste trap naar de tweede verdieping.

Slaapkamer I (5m2)
De slaapkamer linksvoor is niet de ruimste, maar het is wel een goede babykamer, werkkamer of kleedkamer. In de slaapkamer is een muurkast. Met een beetje creativiteit (en een sloophamer) is deze muurkast de doorgang van slaapkamer II naar jouw kleedkamer? 

Slaapkamer II (11m2) 
Een ruimere slaapkamer die ook aan de voorzijde ligt. Ruim, licht én met de mogelijkheid om een kleedkamer toe te voegen door slaapkamer I hiervoor te gebruiken. 

Slaapkamer III (13m2)
De grootste slaapkamer ligt aan de achterkant van het huis. Een ruime muurkast (onder de trap naar de tweede verdieping) is de plek om spullen op te slaan.

Badkamer (4m2) 
De badkamer is nadien vernieuwd en is afgewerkt met een ruime inloopdouche en dubbele wastafel. De antraciete en witte wandtegels geven de badkamer een modern uiterlijk. 

TWEEDE VERDIEPING
Bovenhal (8m2)
Een vaste trap vanuit de eerste verdieping komt uit op de bovenhal van de tweede verdieping. Met schuifkasten in de dakschuintes en een dakvenster. Omdat er een deur is op de eerste verdieping, is deze ruimte ook goed bij de slaapkamer op de tweede verdieping te gebruiken. Het hoeft niet een hal te zijn. 

Slaapkamer IV(7m2) 
De slaapkamer op de tweede verdieping heeft een dakkapel aan de achterzijde. 

KELDER
Provisiekelder / technische ruimte (15m2) 
Ieder huis heeft zijn technische ruimte en bij Bredeweg 11 is dit ook een praktische ruimte. Met een hoogte van 1.85 meter is de ruimte voor veel mensen goed toegankelijk. Hier staat de wasmachine, de wasdroger en is de opstelplaats van de c.v.-combi-opstelling (huur, € 35,- per maand). Door de diepte van meer dan 7 meter kun je hier ook veel levensmiddelen opslaan.  

Overige gegevens

Vraagprijs
€ 275.000,- k.k. 
Onderhoud
Goed, deels te moderniseren 
Bijgebouwen
25m2 (diverse tuinbergingen). 
Bestemming
Wonen. 
Oplevering
In overleg. 
Status
Verkocht 

Voorzieningen

MAASNIEL: ALLE VOORZIENINGEN BINNEN HANDBEREIK EN GOED BEREIKBAAR 
Bredeweg 11 ligt in de gewilde woonwijk Maasniel. Omdat in de kern van Maasniel alle voorzieningen liggen zoals een supermarkt, bakker, slager, basisschool en middelbare school is Maasniel bij veel mensen erg in trek. Goed om te weten is dat dit huis niet aan de drukke doorgaande weg in Maasniel ligt. Het ligt verscholen achter enkele huizen aan Broekhin-Zuid waardoor het verkeer nauwelijks hoorbaar is.

Ben je veel voor je werk onderweg? Dan is het goed om te weten dat op korte afstand de autoweg N280 (Roermond - Dusseldorf en Dusseldorf Airport, 35 autominuten) en de oprit naar de autosnelweg A73 ligt. Steden zoals Venlo (iets meer dan 15 minuten), Sittard (25 minuten) en Heerlen en Maastricht (35 minuten) zijn hierdoor goed bereikbaar.


Locatie

Lifestyle

 De buren
Aanpakkers: veel jonge stellen die van de oude jaren '30 huizen eigentijdse plekken maken om heerlijk comfortabel te wonen.
 Wat mag je verwachten
Veel ruimte om alles te maken wat je wilt. En een opvallend rustig plekje.
 Wat hoef je niet te verwachten
Een dertien-in-één-dozijn-huis met dezelfde indeling als de buren.
 De markt
Nog betaalbaar: al komen er steeds minder huizen te koop en stijgen de huizenprijzen hard.
 Lifestyle
Je staat aan het begin van jouw wooncarriére en wilt jouw plekje maken zoals jij het wilt hebben.
 Je wordt verliefd op
De leefkeuken in combinatie met de diepe tuin. Die vind je niet overal.

Deel deze woning