Visie

MKLRS. is dé toonaangevende en uitdagende makelaar in Roermond.

Wij onderscheiden ons in visie, aanpak en communicatie en gooien hiermee de traditionele werkwijze in de makelaardij overhoop. Op 5 merkwaarden (be)denken, ontwikkelen en voeren wij ons werk uit tot een unieke verkoop. Met passie en 100% aandacht voor onze klanten realiseren wij iedere keer maatwerk met slimme(re) campagnes, echte conversaties en een naadloze overgang van online naar offline. 

Ons DNA zorgt voor een unieke combinatie van strategie, creatie, techniek én connectie in één. En dit DNA koesteren wij en blijven wij voortdurend en steeds verder ontwikkelen. 
 

Verkopen met MKLRS.

Liefde voor de stad

Ons hart gaat sneller kloppen van de stad Roermond. Wij voelen ons hier thuis en kennen de stad echt. Omdat wij hier zelf ook wonen, werken, winkelen, parkeren, eten, feesten, wandelen, fietsen, sporten en varen. Wij kennen de hotspots van Roermond en weten alles over straten, buurten en wijken. Over scholen, winkels en sportclubs. Over wegen en sluiproutes. Met deze kennis kunnen wij bij MKLRS. met onze klanten meedenken en van toegevoegde waarde zijn bij het maken van keuzes.

Door onze ongekende liefde voor de stad werken wij bij MKLRS. alleen maar in Roermond. Als dé lokale specialist en niet als regionaal generalist. 

365 dagen 180 graden

Bij MKLRS. zitten wij nooit stil, echt nooit. Echt niet. Dagelijks, wereldwijd en vooral buiten de grenzen van onze eigen branche speuren wij voortdurend naar de nieuwste ontwikkelingen en trends. Wij zijn altijd bezig met innoveren en het opdoen van inspiratie om dit te vertalen naar nieuwe verkoopcampagnes. Zodat onze campagnes zorgen voor verleiding, aantrekking en buzz. En jouw huis overal en altijd onder de aandacht wordt gebracht. 

Omdat wij nooit stil zitten, bruisen wij altijd van energie en ideeën om die campagne te bedenken en te maken die het beste past bij jouw huis. En omdat wij toch altijd bezig zijn, zijn wij ook heel goed bereikbaar via Whatsapp of onze social media. 

Overal liggen kansen

Wij hebben een grote dosis creativiteit, lef en een open vizier. Dit zorgt ervoor dat wij kansen zien, waar andere problemen zien. Als wij een verlaten gebouw zien op een mooie plek in de stad, zien wij een kans om dit te transformeren tot unieke lofts. Als wij een oud huis bezoeken zien we de mogelijkheden om dit aan te passen naar de eisen van nu. Voor MKLRS. schuilt in ieder gebouw een enorm potentieel. Wij kunnen door ruimtes heen kijken en zien al helemaal voor ons hoe het kan worden en wie er gaat wonen. 

Ieder gebouw heeft zijn eigen mogelijkheden en kansen en bij MKLRS. zien we dan de kans om het verschil te maken. 

Realiseren van oplossingen

Onze liefde voor de stad in combinatie met onze grote dosis creativiteit zorgt ervoor dat wij mogelijkheden in gebouwen zien waar je vaak niet aan zult denken. Veel kantoorgebouwen staan al jaren leeg en ook steeds meer winkels sluiten hun deuren zonder opvolger. Soms is een grondige renovatie nodig, maar vaak gaat het ook over functieveranderingen omdat een gebouw niet meer aansluit bij de huidige eisen van wonen, werken en winkelen of verblijven. 

Als een vastgoeddokter kunnen wij bij MKLRS. met ons netwerk van specialisten vanaf het eerste idee multidisciplinair werken aan de meest complexe verkopen zodat ideeën ook realiteit kunnen worden. 

Beperkte groei

We geloven bij MKLRS. heilig dat te veel groei niet altijd goed is. Een appelboom gaat toch ook niet steeds meer of oneindig veel appels produceren? Wij willen onze kwaliteit kunnen waarborgen voor iedereen en 100% van onze aandacht uit laten gaan naar onze klanten. Daarom kiezen wij voor een beperkte groei. En dat betekent in de praktijk een klein aantal huizen en projecten in verkoop. Soms moeten wij “nee” verkopen. 

Maar dit betekent wel dat wij onze kwaliteit en het persoonlijk contact met onze klanten kunnen garanderen. En zo blijven wij dé toonaangevende en uitdagende makelaar van Roermond.  

Op de kaart

Roermond is hét werkveld van MKLRS. waar wij een geografisch kleine markt mixen met het krachtigste netwerk op social media: lokale expertise en een ongeëvenaarde exposure in één. 

*/?> MKLRS

Wie wij zijn

MKLRS. bestaat uit een klein team van mensen met ieder zijn eigen expertise, drive en doelen.
Samen zijn wij 24/7 bezig met het bedenken, ontwikkelen en realiseren van unieke en complete verkoopcampagnes gericht op het grootst mogelijke bereik en de best mogelijke exposure voor jouw huis. 

Rogér Linssen

Registermakelaar - taxateur 

Met de oprichting van MKLRS. op 2 december 2013 is een visie een bedrijf geworden. Na een uitgebreide carriére bij kleine en grotere makelaarskantoren was het voor Rogér duidelijk dat het anders kon en moest. Hij herschreef de definitie van makelaar en startte midden in de crisis met MKLRS. aan zijn eettafel in de Neerstraat.

Door zijn bijzonder sterke kennis van de Roermondse vastgoedmarkt (collega-makelaars noemden hem wel eens gekscherend “De Professor”) te combineren met zijn creativiteit heeft hij in zijn carriére inmiddels meer dan 1.000 verkopen mogen begeleiden.

Voor Rogér is het altijd belangrijk dat iedereen passie in zijn werk legt en dat er maximale aandacht voor de klant is. Dat wij onze klanten en hun wensen ook echt leren kennen. Geen haastige afspraken maar aandacht voor de klant. Zodat MKLRS. van toegevoegde waarde voor de klant kan zijn. 

Kim Roufs

Fotografe

Eigenzinnig, anders en verfrissend. Precies om die reden zijn MKLRS. en Kim Fotografeert al meer dan 5 jaar geleden een exclusieve samenwerking aangegaan. Kim is vanaf dag één de huisfotograaf van MKLRS. en zorgt voor onze karakteristieke foto’s. 

Door haar enthousiasme en deskundigheid weet Kim als geen ander het gevoel van onze huizen te fotograferen. Geen saaie overzichten, maar mooie details en sprankelende kleurencombi’s. Zoals het bij Kim op de foto’s staat, zo is het in de werkelijkheid ook.
Door haar interactie en spontaniteit weet Kim altijd het juiste shot te maken. Dat shot dat alles zegt over een huis.