Doctor Philipslaan 9 - 19

Pioniers, baanbrekers en voorttrekkers opgelet: 
6 x eigenzinnige loftwoningen voor mensen die anders durven te wonen.

 

De woning

Doctor Philipslaan is een project voor creatieve pioniers die snakken naar ruimte. Letterlijk, maar ook figuurlijk. Voor mensen die niet bang zijn om van de gebaande paden af te wijken. Want hier kun je onconventionele ideeën hebben over hoe je wilt wonen. Of je nu een monumentale boekenkast wilt van zes meter hoog, een atelier aan huis wilt hebben of jouw auto in de woonkamer wilt parkeren. De kans is heel groot dat jij hier jouw droom kunt realiseren. 

Dat de voormalige reliëfdrukkerij aan Doctor Philipslaan een duurzaam gebouw wordt na haar metamorfose spreekt vanzelf. En dat je hier jouw eigen tuin en parkeerplaats(en) hebt ook. Maar dat je gaat wonen in een oud industrieel gebouw is niet zo vanzelfsprekend. 

Ben jij ook zo benieuwd naar de plannen en de mogelijkheden in dit project dat naar verwachting begin 2020 in verkoop komt? En wil je niets missen over dit plan? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang relevante updates over Doctor Philipslaan 9. Onderaan deze website kun je je aanmelden door jouw mailadres in te vullen. 
 


Kerngegevens

Ligging tuin
Zuidwesten 
Buitenruimte
Achtertuin (grootte nader te bepalen) 
Bouwjaar
1955 

Overige gegevens

Vraagprijs
Prijzen worden binnenkort bekend gemaakt. 
Onderhoud
Nieuwstaat. 
Bijgebouwen
Garage / berging (eventueel met carport) 
Bestemming
Wonen 
Oplevering
Geplande start bouw begin 2020 
Status
Binnenkort 

Voorzieningen

Vrijveld / Eigen Haard is dat heerlijke eigenwijze wijkje aan de rand van de binnenstad met die leuke oude woningen. Wellicht is de wijk daarom ook zo gewild. Je loopt naar de binnenstad, doet je boodschappen in de directe omgeving, maar je woont toch net buiten de drukte van de binnenstad. 

De meeste mensen herkennen Vrijveld / Eigen Haard aan die blok met jaren ’20 woningen die tussen de Robert Regoutstraat, Charles Ruijsstraat en Thorbeckestraat liggen. Stuk voor stuk Rijksmonumenten. Maar aan de rand van Vrijveld / Eigen Haard, daar waar de wijk overgaat van wonen naar voorheen industie (nu veelal grootschalige detailhandel), daar ligt de voormalige reliëfdrukkerij die laterna nog dienst heeft gedaan als "vloerenshop", meubelzaak en keukenzaak. 

Deze plek is heel goed bereikbaar met de auto. De oprit naar de A73 (Maasbracht - Venlo - Nijmegen) en N280 (Roermond - Weert en Roermond - Dusseldorf) liggen op circa 5 autominuten afstand. Door de centrale ligging in het wegennet zijn steden als Venlo en Sittard te bereiken in minder dan 20 minuten, Weert en Dusseldorf (ook luchthaven) in 30 minuten en Heerlen en Maastricht in zo’n 35 minuten. Eindhoven ligt op zo’n 40 minuten rijden met de auto.

 


Locatie

Deel deze woning


Meer weten?

Meer informatie