Dichtbij de binnenstad

Instapklaar en energiezuinig appartement met twee parkeerplaatsen. 

De woning

In een nieuw opgeleverd appartementencomplex op korte afstand van de binnenstad starten wij binnenkort met de verkoop van een luxe afgewerkt en energiezuinig appartement. Het appartement is gelijkvloers, per lift bereikbaar en heeft twee eigen parkeerplaatsen in een afgesloten parkeerkelder. Door de ligging op de bovenste verdieping van het kleinschalige appartementencomplex kun je hier ook maximaal genieten van de zon in de zomer. Er woont immers niemand meer boven jou en jouw balkon ligt niet onder andere bebouwing: clear blue sky! 

De woonkamer en keuken vormen met hun oppervlakte van circa 65m2 het hart van het huis. Hier woon je heerlijk ruim, heerlijk comfortabel en heerlijk luxe met genoeg ruimte voor al jouw spullen. 

De verkoper is op zoek naar een vrijstaand huis dat ze naar eigen smaak een tweede leven kunnen geven in de woonwijken Kapel in 't Zand, Roer-Zuid of Roerzicht. Heb jij zo'n huis en wil jij graag de overstap maken naar een instapklaar en ruim appartement, dan is het (in)ruilen van het huis en het appartement ook een mogelijkheid voor de verkopers.

Het appartement heeft een A+++ energielabel en wordt verwarmd met een warmtepomp en vloerverwarming in het hele appartement. De badkamer en keuken zijn uiteraard compleet en luxe afgewerkt. Binnenkort hebben we meer foto's en kun je meer zien van dit complete en luxe afgewerkte appartement. 


Kerngegevens

Aantal slaapkamers
Woonoppervlakte
circa 120 m2 
Ligging tuin
Noorden 
Buitenruimte
Balkon 8m2 
Bouwjaar
2022 

De indeling en afwerking

Meer informatie volgt binnenkort. Maar neem gerust al contact op als je te nieuwsgierig bent. 

Overige gegevens

Vraagprijs
€ 550.000,- k.k. 
Onderhoud
Zeer goed / instapklaar. 
Bijzonderheden
2 parkeerplaatsen in afgesloten parkeerplaatsen 
Bestemming
Wonen 
Oplevering
In overleg. 
Status
Binnenkort 

Voorzieningen

Meer informatie volgt binnenkort. Maar neem gerust al contact op als je al wilt weten waar dit appartement ligt. 


Locatie

Deel deze woning


Meer weten?

Meer informatie